Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

I v Praze najdete levné ubytování

Myslíte si, že sehnat levné ubytování v Praze je nemožné? Praha byla odjakživa lokalitou s poněkud odlišnou cenovou skupinou než ve zbytku republiky. Pro mnoho z nás jsou tedy ceny za služby v Praze mnohem vyšší, než jsme zvyklí z našich regionů. To se týká i oblasti ubytování. Ovšem i v Praze můžete sehnat ubytování, které nebude drahé a potěší vaší peněženku. Stačí jen správně hledat a vybírat.

 

 

 

Ubytování pro všechny zákazníky

Každý z nás má o pojmu levné ubytování v Praze odlišné představy. Pro některé z nás znamená levné ubytování v Praze to, že za jednu noc nechceme zaplatit více, než 150Kč. Pro jiné zase levné ubytování znamená například i cena 1 000Kč za noc. To vše také záleží na tom, jaký druh ubytování budete vyhledávat. Pokud potřebujete pouze účelné ubytování hlavně na přespání nebo jestli si chcete užívat luxusu a pohodlí. Právě podle těchto kritérií se odvíjí cena ubytování v Praze.

Které je úplně nejlevnější?

Mezi absolutně nejlevnější druhy ubytování nejen v Praze se řadí hostel. Tento druh ubytování je zařízen pouze účelně a nečekejte zde žádný přehnaný luxus. Hlavní je ubytovat zákazníky levně a to můžete už od 100Kč na noc. Podrobné informace o hostelu najdete zde. Dalším levným druhem jsou ubytovny. Ubytovna Praha je v dnešní době velmi vyhledávaný pojem pro rodiny na výletě i pro montážní dělníky. Cena za lůžko je v těchto komplexech přibližně 135Kč za noc. Dále jsou tu také penziony, kde je nejnižší cena od 260Kč za noc.

Nejlevnější ceny z dražších druhů?

Pokud budete vyžadovat od ubytování v Praze větší luxus a pohodlí, asi vás ubytovny a hostely neuspokojí. V takovém případě můžete využít ale i stylovější druhy. Mezi dražší ubytování patří apartmány. Jejich cena ale také není nijak přehnaná. Nejlevnější apartmány můžete v Praze najít už od 735Kč za noc, což je velmi přijatelná cena. A kdo vyžaduje od ubytování opravdový luxus, zázemí a eleganci, rozhodne se pro hotel. Nabídka hotelů v Praze je opravdu veliká. Ceny jsou odlišné a odvíjejí se od úrovně vybavení i od lokality, kde se nachází. Nejlevnější hotely nabízí ubytování od 990Kč za noc. Můžete vybírat pokoje s různým počtem lůžek i s odlišným vybavením. Záleží pouze na vás, zda dáte přednost ceně nebo kvalitě.

Ubytování v Praze najdete na hodinu i na měsíc

Druh ubytování v Praze také budete hledat podle délky ubytování. Výjimkou v Praze nejsou ani hodinové hotely. Hodinový hotel dokáže nabídnout ubytování na pouze nezbytně nutnou dobu. Využívány jsou zejména mileneckými páry, které potřebují zajistit dostatečné soukromí. U hodinových hotelů je hlavní prioritou diskrétnost a soukromí. Pokud hledáte v Praze dlouhodobější ubytování, protože zde nějaký čas budete nuceni bydlet, můžete využít i garsoniéry nebo byty k pronájmu. Ty jsou vhodné pro delší ubytování zejména díky své vybavenosti. Ve většině případů nechybí kuchyně, koupelny ani pračky.

 
Tagy: , , , ,



2 komentářů k článku “I v Praze najdete levné ubytování”

  1. 3honeymoon 13.01.2022 v 00:40

    3sepulchral

  2. slots machines 04.02.2022 v 12:12

    sun


Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist