Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Prázdninové vlastnictví: revoluce v cestování

Nebaví vás cestovat s cestovkami ? Umíte se sami dopravit kamkoli si usmyslíte, ale chcete mít jistotu ubytování na úrovni v cílové destinaci ? Zkuste prázdninové vlastnictví!

Prázdninové vlastnictví

Prázdninové vlastnictví – nebo také timeshare -  je forma vlastnického práva, které se řídí Směrnicí Evropského parlamentu a Rady 94/47/ES.

 

V základní formě je prázdninové vlastnictví časově vymezené právo využívat ubytování a s ním spojené služby v jasně určené rezidenci. Každý člen timeshare družstva platí ročně poplatek na údržbu konkrétní rezidence, ke které si práva zakoupil. Jedná se tedy o formu skupinového vlastnictví, které je vymezené časem užívání.

Prázdninové vlastnictví se vyplatí pro lidi, kteří často cestují. Přestože jako člen timeshare družstva máte pobytové právo ke své rezidenci, tak díky mezinárodní síti timeshare rezidencí můžete pobyt ve vaší rezidenci vyměnit za pobyt v jiné timeshare rezidenci, které najdeme již v 75 státech. Členové timeshare družstev mají navíc zvýhodněné ceny pobytů nad rámec stanovené časové dotace.

České Cestovní Centrum – Vaše cesta k timeshare

I v České republice se můžete stát členy timeshare družstva a zakoupit si prázdninové vlastnictví v některé z Evropských rezidencí. K získání členství postačí návštěva v centrále Českého Cestovního Centra v Kutné Hoře. České Cestovní Centrum se specializuje na prodej timeshare a také zajišťuje výměnu pobytů a bonusové nabídky.

Pokud máte zájem o prázdninové vlastnictví, tak si nejprve musíte domluvit schůzku v centrále Českého Cestovního Centra. Po vyjasnění podmínek timeshare si budete moci vybrat rezidenci dle vlastního uvážení. Pokud si nebudete jistí rezidencí, tak si můžete požádat o testovací pobyt zdarma ( náklady na cestování do místa pobytu si hradí účastník sám ).

 
Tagy: , ,



Zatím 1 komentář k článku “Prázdninové vlastnictví: revoluce v cestování”

  1. 2inopportune 12.01.2022 v 23:39

    1exodus


Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist