Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Svatební cesta nejen pro vás

Zdroj: www.firmanazazitky.czChystáte se vydat na svatební cestu? Či ji snad plánujete darovat své nastávající jako skvělé překvapení? Možná také patří mezi vaše vhodné tipy na svatební dary, který plánujete s kamarády nebo příbuznými předat budoucímu páru v jejich velký den. Ať tak či onak, inspiraci naleznete u známé Firmy na zážitky, jejichž nabídka osloví i ty nejnáročnější.

 

 

 

Allegria se specializuje na prodej dárkových poukazů nesoucích jméno vybraného zážitku, podrobné informace o místě jeho konání, platnost poukazu a také popisu toho, co obdarovaného čeká. Rezervace termínu je poté provedena vámi nebo prostřednictvím Firmy na zážitky. Veškeré zážitky jednoduše zakoupíte online nebo u některého ze stánků Allegrie a poté se již můžete těšit na úžasné dobrodružství nebo nezapomenutelný zážitek plný relaxu, vzrušení a radosti. A z jakých svatebních cest či darů můžete vybírat?

Na internetových stránkách www.firmanazazitky.cz/tipy-na-svatebni-dary/naleznete širokou nabídku zážitků vhodných pro kterýkoli pár. Patříte vy nebo vaši známí či blízcí mezi gurmány? Pak jistě uvítáte výlet za luxusním gurmánským menu, několikachodovou večeří či exotickou japonskou, thajskou nebo jinou orientální kuchyní. Hledáte zážitek pro romantické povahy? Luxusní víkend na zámku, ve wellness centru s masážemi a dalšími ozdravnými procedurami či romantický pobyt na horách budou to pravé pro ně. Či snad hledáte svatební dar pro dobrodruhy? Potom pořiďte vodní lyžování, let balónem nebo plavbu na jachtě s kapitánem, nevšední zážitky, na které budou páry celý život rády vzpomínat.

Překvapte svého partnera či budoucí novomanžele zážitkem, který předčí jakékoli jiné praktické a tradiční svatební dary. Darujte nezapomenutelné momenty, které nadchnou a potěší nejen vás, ale především obdarované. Radujte se z dobrodružství a užijte si společný zážitek za přítomnosti svého milého.

 
Tagy: , , ,



2 komentářů k článku “Svatební cesta nejen pro vás”

  1. Levné ubytování v Praze 04.09.2014 v 14:30

    PR web, ale pěkně napsané články, jen tak dál.

  2. olga polakova 08.04.2016 v 09:09

    Na svatebni cestu bych rozhodne zvolila Maledivy, je to tam nadherne :-) lesi destinace na takove zazitky neexituje. :-)


Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist