Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Dovolená v Chorvatsku na ostrově Cres

Zdroj: www.cknykar.czNajít ideální ubytování v Chorvatsku pro vaši letní dovolenou nebývá vždy nejjednodušší. Ostrov Cres je místo, které byste při výběru dovolené neměli minout. Jedná se o ostrov vápencovitého charakteru a patří mezi jeden z největších chorvatských ostrovů.

 

Velkou výhodou ostrova je, že leží stranou masivnímu cestovnímu ruchu a tak zde najdete klid pro váš odpočinek. Na své si tak přijdou nejenom milovníci opalování a relaxace u mořských vln, ale také turisté a dobrodruzi.

Na Cresu je totiž hned několik přírodních rezervací a tak můžete aktivně objevovat krásy tamní přírody. Vidět můžete vzácné delfíny nebo supy bělohlavé, kteří zde žijí. Podél pláží jsou většinou borové a olivové háje, které dokreslují jedinečnou atmosféru a nabízejí blahodárný stín.

Apartmány Chorvatsko – Kvalitní ubytování můžete sehnat za pomoci CK NYKAR. V její nabídce najdete ubytování v klidné čtvrti Melin, která je v bezprostřední blízkosti moře. Jednotlivé vily nabízejí dvoulůžkové pokoje a apartmány až pro čtyři osoby. Dovolená s CK NYKAR myslí na rodiny i v oblasti stravování. Součástí každého turnusu je polopenze. Rodičům tak odpadá starost o to, co budou děti snídat a večeřet. Odpočinku a krásné dovolené tak již nestojí nic v cestě.

Zdroj: www.cknykar.czSkvělou součástí ubytování je Animační klub pro děti. Dětský klub „Nykaráček“, nazvaný podle zdrobněliny jména cestovní kanceláře CK NYKAR, nabídne dětem každý podvečer animační program. Novinkou uplynulé sezony bylo také cvičení zumby a aerobiku ve vybraných termínech.

Podívejte se na video ostrova Cres v Chorvatsku: https://www.youtube.com/watch?v=NZNnIM0IJag

 

 
Tagy: , , ,



Zatím 1 komentář k článku “Dovolená v Chorvatsku na ostrově Cres”

  1. 1leinster


Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist