Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Cestovní kanceláře nabízejí zajímavé pobyty

Možná jste si všimli, že tuzemské cestovní kanceláře nabízejí stále více pobytů k moři, především do Španělska a na velice oblíbený Rhodos. Jako každý rok budete asi i vy řešit otázku dovolené u moře. Nemusíte se bát, nabídka cestovních kanceláří je opravdu bohatá a nikdy není pozdě si objednat zájezd pro sebe, pár nebo rodinu.

Díky internetu není problém navzájem nabídky společností porovnávat a vytipovat si tu nejlepší letní dovolenou v poměru cena/výkon. My jsme si pro vás připravili dvě lokality, které by vám neměly uniknout.

Hitem letošních prázdnin bude určitě slunné Španělsko, které se může pochlubit tisíci kilometry krásných písčitých pláží. Ve Španělsku si na své přijdou také milovníci památek, protože města jako Barcelona či Valencie patří mezi světovou špičku a mezi turisty jsou velmi oblíbené. Nebo vás snad neláká návštěva centra Katalánska či jednoho ze známých španělských letovisek?

V Egejském moři se nachází ostrov, který každý rok vítá zamilované páry na líbánkách a celé rodiny na překrásné dovolené. Ano, mluvíme o ostrovu Rhodos, který nechybí v nabídce žádné cestovní kanceláře, která to myslí opravdu vážně. Vyzkoušejte i vy magický ostrov, který omývá průzračné moře. Nemusíte se bát, skoro každý z hotelů na Rhodosu má vlastní bazén nebo dokonce bazény, ve kterých si můžete v klidu zaplavat nebo se zapojit do různých sportovních her, soutěží a cvičení.

 
Tagy: , , , ,



Zatím 1 komentář k článku “Cestovní kanceláře nabízejí zajímavé pobyty”

  1. 1dormitory 13.01.2022 v 00:18

    2accented


Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist