Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Cestování pro mě bylo odjakživa smyslem života. Jako malý kluk jsem měl sen, že cestuji po celém světě. Naštěstí jsem měl chápavého otce, který mi říkal: „baví tě cestování? Tak prostě cestuj“.

Za posledních 25 let jsem navštívil již všechny kontinenty a poznal nespočet odlišných kultur. Před cestou jsem si vždy nastudoval všechny dostupné materiály, ale bohužel zdroje byly tehdy dosti omezené a běžnému smrtelníkovi téměř nedostupné a tak se cestování stávalo občas takovým výstřelem do tmy.

O to víc bylo cestování vždy dobrodružnější.
S prudkým rozmachem internetu se ale situace naprosto změnila.

Dnes stačí do vyhledávače zadat například cestuj cz, cestuj po cz, cestovní portál, orbion a vyskočí na vás tisíce stránek s cz nápisama cestuj – Srí Lanka čeká, cestuj s námi, cestuj levně nejen po cz atd. Nabídka turistických informací je dnes opravdu široká.

Je pravdou, že tyto informace každému cestovateli mnohem více usnadní přípravu na cestu a to je přeci skvělé. Znám ale i mnoho lidí, kteří si nemohou dovolit cestovat, ale baví je poznávat neprozkoumané dálky čtením zajímavých příběhů a cestopisů. Pokud je tedy cestování smyslem i tvého života, tak sbal batoh a prostě cestuj.

Cestuj levně

Dnes není problém si ubytování kdekoli na světě rezervovat předem. Nabídka je téměř neomezená a tím pádem i cena je více než příznivá. Pak stačí počkat třeba na akční letenky a na druhý konec světa se můžete dostat doslova „za pár kaček“. Důležité je to zkusit, tak se neboj a cestuj.



_______________________________________________________________________

Aktuální nabídka zájezdů a last-minute zájezdů od CestovniPortal.cz

_______________________________________________________________________

 
Tagy: , ,



Zatím 1 komentář k článku “Cestuj”

  1. 3objective 13.01.2022 v 02:10

    3spinach


Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist