Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

FIRST Minute letos vede před LAST Minute

Češi letos v touze ušetřit tisíce korun za dovolenou už teď vykupují letní zájedy ve velkém. Důvodem je zkušenost z minulého roku, za což mohly hlavně nepokoje v severní Africe kdy nebylo na trhu dost volných nabídek zájezdů.
 
Důvodem koupě zájezdů FIRST minute je skutečnost, že si můžete vybírat zájezd z kompletní nabídky zájezdů, tedy ze všech hotelů i termínů a nemusíte čekat až co na vás zbyde, jako v případě last minute. Navíc při koupi dovolené first minute můžete ušetřit až 15% oproti běžné ceně.

Nejvěší zájem je letos o Bulharsko, Tunisko a Turecko. O Tunisko letos vzrostl zájem téměř o neuvěřitelných 300%, o Turecko o 40% a o Bulharsko dokonce o 55% oproti minulému roku. Naopak zájem o Řecko, Egypt či Itálii letos o několik procent klesá. To samozřejme tlačí ceny zájezdů do těchto destinací dolů.

 First minute

Nečekejte na LAST minute, kupte už teď dovolenou FIRST minute a ušetřete až několik tisíc korun. Může se totiž stát, že pak  na vás zbydou destinace a hotely, kam nikdo dvakrát moc na dovolenou nechce.

Vybírejte z katalogu zájezdů 2012

Oblíbené destinace first minute

 Turecko first minute

Tunisko first minute

Dominikánská republika first minute

 
Tagy: , ,



Zatím 1 komentář k článku “FIRST Minute letos vede před LAST Minute”

  1. To je docela překvapení, my s přítelkyní kupujeme jen v last minute nabídkách, kde jsou též dobré ceny. Navíc mi vadí fakt, že si dovolenou objedná půl roku předem a v daný termín prostě musím mít volno, nedej bože kdyby do toho něco vlezlo.


Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist