Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Levná a zároveň krásná dovolená

Dovolená u moře má své kouzlo, ale bohužel v mnoha případech nejde levnou záležitost. Tím spíše se vám pobyt u moře může prodražit, pokud cestuje celá rodina. Naštěstí pro vás máme zajímavou možnost, jak na letní dovolené u moře ušetřit a neochudit se o moře jako takové a s ním spojené zážitky.

Dovolená Turecko a Dovolená Bulharsko jsou po právu jedny z nejvyhledávanějších termínů na turistických serverech. Obě tyto země se rozhodly přilákat návštěvníky nízkými cenami, díky kterým ročně přilákají obrovský podíl českých i slovenských turistů.

Bulharsko i Turecko jsou země, do kterých si můžete koupit letecký zájezd za mnohem výhodnější cenu, než do Itálie či Portugalska.

Ceny dovolené v Bulharsku a Turecku navíc výrazně klesají těsně před odjezdem či odletem. Last minute dovolená je i u nás stále oblíbeným způsobem, jak se vydat na krásná místa za co nejméně peněz. Pokud si objednáte zájezd last minute, tedy na poslední chvíli, můžete ušetřit až několik desítek procent z původní ceny. Samozřejmě musíte počítat s tím, že u zájezdů na poslední chvíli nebývá mnoho volných míst.

Obě výše zmiňované země jsou připraveny na turisty, kteří mluví anglicky. Proto i se základní slovní zásobou angličtiny nebudete mít při domluvě žádný problém a nepotřebujete s sebou nosit překlady častých frází nebo celý slovník. V Bulharsku se dokonce často domluvíte i česky nebo slovensky a s trochou štěstí narazíte i na českou hospodu nebo restauraci.

 
Tagy: , ,



Zatím 1 komentář k článku “Levná a zároveň krásná dovolená”

  1. Spíš než do Turecka nebo Bulharska je levnější se vydat do Chorvatska nebo Černé hory. Takový ostrov Cres je moc pěkný


Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist