Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Vydejte se za letní pohodou do Egypta nebo Turecka

Rádi byste letos vyrazili do teplých krajů, za šumivým mořem a zábavou, ale nechcete zbytečně utrácet? To se vám může splnit, pokud se rozhodnete pro super last minute do Egypta nebo Turecka. Tyto dvě země patří k nejnavštěvovanějším letním destinacím. A je o co stát.

Hurghada je klasikou Egypta

Zájem o super last minute do Hurghady neupadá ani po letech. Do této oblíbené destinace se ročně dostává nesčetně turistů, kteří vědí, proč právě Hurghada je tím správným místem pro odpočinek.

Ne nadarmo se tato bývalá rybářská mini vesnička rozrostla a dnes dosahuje necelých 100 kilometrů. Měsíčně ji navštěvuje až 120 000 turistů.

Hurghada je ideální pro všechny, co vyhledávají společnost, zábavu, odpočinek u moře a exotické koktejly. Potěší vás bohatý podmořský svět, potápěčské kurzy i luxusní písečné pláže. Zkrátka dovolená, jak má být!

Alanya – turisticky klidná destinace

Super last minute do Turecka je také velmi oblíbenou volbou českých turistů. A proč právě Alanya vede žebříčky návštěvnosti? Jednak nabízí bohaté turistické zázemí a jednak dále na východ se již od pásu moderních hotelů a turistických vymoženin můžete odpoutat. A tak si zde přijdou na své ti, co milují hotelový luxus s upravenými plážemi, ale také ti, co dávají přednost poklidné dovolené dál od lidí v o něco přirozenějším prostředí. Každý si tu najde své.

Patříte mezi milovníky historie? Alanya vás v tomto směru možná překvapí. Jedná se o oblast s bohatou historií. Nejčastěji navštěvovanou dominantou této oblasti je Kyzylkule, tedy Červená věž. 33 metrů vysoká věž představuje dominantu Alanye a se svými pěti patry, kde dnes sídlí muzeum, si užijete náramnou vyhlídku na přístav i celé město.

 
Tagy: , , , ,



Zatím 1 komentář k článku “Vydejte se za letní pohodou do Egypta nebo Turecka”

  1. 1technological 12.01.2022 v 22:14

    1filipino


Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist