Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Atypické poznávací zájezdy nejen do Číny

Na každém kroku na nás číhají nabídky cestovních kanceláří na různé pobyty u moře v Řecko, Itálii nebo Chorvatsku. Dovolená u moře je krásná věc, skvěle si odpočinete, avšak pro určitou část lidí se klasická dovolená stala stereotypem a rádi by vyzkoušeli něco nového.

V dnešní době neomezených možností, kdy každý může vycestovat kamkoliv po celém světě, se staly populárními poznávací zájezdy. Není se čemu divit, díky poznávacím zájezdům se dostanete na místa, která byste jako turisté u moře určitě nenavštívili. Určitě by byla škoda se ochudit o různé památky a zajímavá místa.

Pokud máte dostatek finančních prostředků, mohl by vás zaujmout například zájezd do Číny. I když zrovna Čína nepatří mezi klasické turistické destinace, nabízí turistům odlišný pohled na jinou kulturu, zajímavá místa, kosmopolitní města a nespočet zážitků. Nejlidnatější země světa má opravdu co nabídnout, ať už jde o přírodní nebo kulturní bohatství. Ochutnejte místní speciality a zkuste blíže pochopit myšlení jednoho z nejpracovitějších národů. Protože se Číňani snaží co nejvíce spolupracovat s ostatními zeměmi, nebudete mít žádný problém se v zemi domluvit angličtinou. Pouze pro významné obchodní schůzky doporučujeme kvalitní překlad, který ale při běžné řeči nebude vůbec potřeba.

Zajímavost: Víte, že v Číně lidé vymýšlí nejvíce způsobů, jak zhubnout? Stejně tak se v Číně vyrábí velké množství léčivých přípravků, které mají pomoci v hubnutí.

 
Tagy: , , ,



Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist