Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Levná dovolená u moře

Léto je tady, a tak si jistě mnoho z Vás klade otázku, kam vyrazit za odpočinkem. Levná dovolená u moře je snem snad každého z nás, ale vybrat ideální destinaci není vůbec jednoduché. Proto jsme tady právě my, abychom Vám poradili nejžhavější dovolenkové destinace. V následujících řádcích Vám povíme tři nejžhavější hity na dovolenou a přidáme další tipy, triky a upozornění.

Levná dovolená u moře – tu si chce v průběhu léta dopřát snad každý z nás. Jelikož je sezóna v plném proudu, nabízí se otázka, jaké jsou dovolenkové trendy pro letošní rok.

Levná dovolená u moře – Chorvatsko

Nabídka je široká, ale vydáte-li se do Chorvatska, určitě neprohloupíte. Levná dovolená u moře je zde totiž zárukou! Těšit se můžete na křišťálově čisté moře, romantické zálivy s oblázkovými plážemi či na malebnou architekturu. Oblíbenými destinacemi jsou Baška Voda, Brela nebo Podgora. Zájezdy do této oblasti se pohybují od 3 000 Kč.

Levná dovolená u moře – Egypt

Nezapomenutelná levná dovolená u moře Vás čeká také v Egyptě. Spolehnout se můžete na kvalitní služby za přijatelné ceny. Během pobytu můžete absolvovat poznávací trasy, zahrát si golf, zkusit šnorchlování či odpočinek na pláži u moře. Mezi oblíbené destinace patří Taba, Hurghada nebo Dahab. Neváhejte a navštivte je také Vy! Zájezdy do Egypta se pohybují již od 10 000 Kč! Tomu se říká vysněná levná dovolená u moře, co říkáte?


 

Turistický průvodce Egyptem!

Aktuální nabídka zájezdů a last-minute do Egypta



 

Levná dovolená u moře – Bulharsko

Také Bulharsko se opět pyšní zájmu ze strany turistů ze všech koutů světa. Zaručujeme Vám tady pohodové dny plné romantiky, dobrodružství, ale také odpočinku. Nutno dodat, že právě černomořské pláže Bulharska byly oceněny jako jedny z nejčistších pláží na světě. V neposlední řadě Vás sem nalákají třeba také zdejší kulinářské speciality, o nich se mluví po celém světě. Oblíbenými destinacemi jsou například Burgas, Obzor či Primorsko. Bulharsko je tedy synonymem pro idylickou levnou dovolenou u moře! Zájezd do těchto končin si lze dopřát již od 6 000 Kč!

Levná dovolená u moře – Turecko

Levná dovolená u moře se dá prožít také v zemi pohádek Tisíce a jedné noci. Ano, hovoříme o Turecku. To se může pyšnit mnoha architektonickými skvosty, průzračně čistým mořem, spalujícím sluncem a také nekonečnými plážemi lemující pobřeží. Dopřejte si i Vy levnou dovolenou u moře, jež bude prosycena romantikou, vůní orientu a také odpočinkem! Pro tyto účely doporučujeme vyhlášené destinace Alanya či Side. Zájezdy jsou dostupné již od 9 000 Kč!


 

Turistický průvodce Tureckem!

Aktuální nabídka zájezdů a last-minute zájezdů do Turecka



 

Levná dovolená u moře – Řecko

Máte-li smysl pro romantiku a zároveň milujete historii, Řecko bude ideálním dovolenkovým místem právě pro Vás! Právě v této kouzelné zemi protkané slunečními paprsky a prosycené vůní oliv na Vás čeká nezapomenutelná levná dovolená u moře. Milovníci architektury (chrámů) si také přijdou na své. Dopřejte si nezapomenutelnou dovolenou v zemi antických bohů na Korfu, Krétě či Rhodosu od neuvěřitelných 7 000 Kč. To je zkrátka vysněná levná dovolená u moře, viďte!
Last Minute dovolená Řecko

Levná dovolená u moře – exotika

Levná dovolená u moře se dá absolvovat také v mnoha exotických destinacích. Jmenovitě jde o Kubu, Thajsko, Dominikánskou republiku či Srí Lanku. Do těchto krásných míst se můžete podívat také s naší cestovní agenturou, která pro Vás ráda zprostředkuje levnou dovolenou u moře. Neváhejte a prohlédněte si nabídky našich zájezdů, rozhodně nebudete litovat!

Jak vidíte, levná dovolená u moře se dá zažít také bez miliónů korun na Vašem kontě! Stačí si vybrat destinaci, kterou byste chtěli navštívit, a také věrného společníka v podobě kvalitní cestovní kanceláře. Pak už nic nebrání tomu, aby se levná dovolená u moře stala skutečností!



_______________________________________________________________________

Aktuální nabídka zájezdů a last-minute zájezdů od CestovniPortal.cz

_______________________________________________________________________

 
Tagy: ,



3 komentářů k článku “Levná dovolená u moře”

  1. U moře je vždy dobře, už se tam zase těším. Pokud byste nevěděli, kam vyrazit, doporučím web http://turecko.cestovniportal.cz, zde se lze inspirovat! Miluju Turecký med ;)

  2. Dovolená u moře je sice skvělá věc, pokud se sežene opravdu levně, ale jak to často bývá, ne každý levný hotel může být zím pravým. Určitě se dá sehnat levný a kvalitní hotel. Je však ideální číst recenze hotelů http://www.hotelove-recenze.cz které v tomto ohledu určitě napoví mnohem více.

  3. 1venomous 13.01.2022 v 02:57

    1focused


Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist