Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Dovolená v Tunisku a na Djerbě

Afrika dostala do vínku celou řadu atraktivních destinací, které jsou ideálním místem pro nezapomenutelnou dovolenou. Jedněmi z nich jsou jak Tunisko, tak neméně populární Djerba, které jsou synonymem pro krásné pláže, průzračně čisté moře, architektonické skvosty i směsici rozličných kultur. Chcete o nich vědět víc? Pak se s námi vydejte na dovolenou do Tuniska a na Djerbu.

Tunisko i Djerba jsou překrásnými zeměmi, vůči nimž byla matka příroda neskonale štědrá. Nevěříte?

Rozhodnete-li se strávit dovolenou v Tunisku, obdivovat tu můžete exotickou faunu i flóru, které Vás budou doprovázet takřka na každém kroku. Vaši pozornost si však jistě zaslouží také ztepilé datlové palmy, banánovníky či vůně oliv z místních sadů. Djerba nadto dostala do vínku čisté moře, rozlehlé pláže ideální na lenošení či panensky krásný západ slunce, jenž doslova vábí k romantickým chvilkám ve dvou. Dovolená v Tunisku a na Djerbě se tedy pro Vás jistě stane neodolatelnou.

Ochuzeni však v těchto překrásných exotických končinách nebudou ani milovníci úchvatné architektury, jež v sobě skrývá stopy dob dávno minulých, či příznivci zábavy a dobrého jídla a pití.

Co konkrétně si zde zaslouží Vaši pozornost?

V Tunisku si jistě zamilujete tamější bílé domy s barevnými okny, pozůstatky z dob římského osídlení, mešity zapsané na seznamu kulturního dědictví UNESCO anebo malebné přístavy. Djerba se naopak může pochlubit malebnými vesničkami, arabskou pevností Borj El-Kébir, nespočtem majáků i tolik příznačnými studnami, které jsou zdrojem osvěžení v době sucha a horka. Máte-li rádi zábavu, ani v tomto ohledu Vás dovolená v těchto místech nezklame. Tržnice Marché central, bary a diskotéky byste totiž neměli minout – jsou zárukou zážitků, na něž se nezapomíná. Milovníci sportu naopak ocení nespočet kvalitních golfových hřišť, pestrobarevný podmořský svět či nespoutané vlny, které stojí zato zkrotit.

Den plný nezapomenutelných zážitků můžete zakončit v romantických restauracích, kde Vám naservírují kuskus, plněné dýně či sladké pečivo, které doporučujeme zapít lahodným mátovým čajem či sklenkou vína. Toužíte-li tedy po dnech plných zábavy, odpočinku i okouzlující neposkvrněné přírody, Djerba a Tunisko splní i Vaše nejtajnější sny, proto neváhejte a vyberte si z široké nabídky last minute na Djerbě a v Tunisku.

 
Tagy: , , , , ,



Zatím 1 komentář k článku “Dovolená v Tunisku a na Djerbě”

  1. 2genealogy 12.01.2022 v 22:48

    2anonymous


Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist